• A-merken   •   Persoonlijk en vakkundig advies   •   Volledige service van verkoop tot transport

Nieuws

Kress tuinmachines toegevoegd aan leverprogramma

Donderdag 17 oktober 2024

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we officieel dealerschap hebben verkregen van het toonaangevende merk Kress, een pionier op het gebied van elektrische gereedschappen en tuinmachines. Dit betekent dat wij vanaf nu hun hoogstaande producten exclusief kunnen aanbieden aan onze klanten. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in ons streven naar kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

Waarom Kress?

Kress is een merk dat bekend staat om zijn compromisloze focus op technologische vooruitgang en milieuvriendelijke oplossingen. Met meer dan 50 jaar ervaring in de sector is Kress een betrouwbare naam geworden onder zowel professionals als enthousiaste doe-het-zelvers. Hun gereedschappen en machines blinken uit in prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Wat Kress bijzonder maakt, is hun toewijding aan duurzaamheid. Ze zijn voorloper in het ontwikkelen van energiezuinige en emissievrije technologieën, wat perfect aansluit bij de groeiende vraag naar milieubewuste oplossingen in zowel huishoudelijke als professionele settings.

Innovatieve producten

Het productportfolio van Kress dat wij aanbieden varieert van accu-aangedreven grasmaaiers en bladblazers tot krachtige boormachines en schroevendraaiers. Wat al deze producten gemeen hebben, is het gebruik van de nieuwste accu- en motortechnologieën, waardoor ze langer meegaan, krachtiger zijn en milieuvriendelijker functioneren.

Een van de meest opvallende innovaties is het Kress 8-minute CyberSystem, dat het mogelijk maakt om de accu van je gereedschap in slechts acht minuten volledig op te laden. Dit is een revolutionaire doorbraak die de efficiëntie van professioneel en particulier gebruik aanzienlijk verhoogt.

Onze visie voor de toekomst

Met het nieuwe dealerschap van Kress richten wij ons op het aanbieden van producten die niet alleen voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, maar ook een stap zetten naar een groenere toekomst. Wij geloven dat het combineren van technologische innovatie en milieubewustzijn de sleutel is tot een duurzame bedrijfsvoering, en met Kress hebben we de perfecte partner gevonden om dit doel te realiseren.

Uitnodiging

Wij nodigen u uit om de Kress-producten in onze showroom te komen ervaren (bezoek op afspraak). Of u nu een professional bent die op zoek is naar betrouwbare gereedschappen, of een tuinliefhebber die zijn werk op een milieuvriendelijke manier wil doen, Kress biedt voor ieder wat wils.

Met trots heten wij Kress welkom in ons assortiment en kijken we ernaar uit om u de ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid van dit merk te laten ervaren.

Terug naar nieuwsoverzicht